Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη NOVA και τόνισε ότι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ζήτησε σχεδόν κλαίγοντας από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ατρόμητο:

«Όλοι αυτοί οι νέοι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Όταν έχεις τον Χατζηγιοβάνη, τον Αϊτόρ, τον Ενγκμπακοτό, τον Καμπετσή που παίζει και στις δύο πλευρές, τον Σαβιέρ που περιμένουμε να επιστρέψει και έχουμε και τον Εμμανουηλίδη, δηλαδή έξι οι παίκτες, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο παίκτης βλέπει ότι είναι χωλός από αυτήν τη μεγάλη παρουσία παικτών.

Όλοι θα θέλαμε να έμενε, γιατί τον αγαπάμε τον Δημήτρη, αλλά σχεδόν κλαίγοντας ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να τον αφήσουν να ακολουθήσει την τύχη του. Είναι ένας συμπαθέστατος νέος, του εύχομαι καλή τύχη και αν πετύχει, θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό
».

Από εκεί και πέρα, ο Μπόλονι τόνισε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε λύθηκε, ενώ σημείωσε ότι οι παίκτες πρέπει να μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο.

«Στη σύντομο περίοδο που πέρασε υπήρξαν κάποιες εντάσεις. Εδώ θέλω να αναφερθώ επίσης και στις αλλαγές, όπως στο ιατρικό τιμ. Υπήρξαν παίκτες που ήρθαν και παίκτες που έφυγαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν, κατά τη γνώμη μου, κάποιες όχι σωστές σκέψεις και μερικές φορές γράφτηκαν κάποια πράγματα, που ξεπέρασαν την πραγματικότητα. Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει εντελώς καλυφθεί.

Έχω δύο μηνύματα να στείλω σχετικά με αυτό. Το πρώτο είναι ότι οι παίκτες μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί πρέπει να μιλάνε. Και το δεύτερο είναι πως όταν φτάνεις σε μία ξένη χώρα και όταν έχεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα, καθώς εγώ δεν γνωρίζω τα ελληνικά, δεν είναι απλό. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να μάθεις 80 ονοματεπώνυμα στα ελληνικά, οπότε ενδέχεται να κάνεις λάθη. Για να σας είμαι ειλικρινής αυτό θέλω να είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα: πως θα προφέρω τα ελληνικά ονόματα
».