Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά στην κορυφαία γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού. Θα είναι παρών, όπως και το 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

Μια μέρα μετά την μεγάλη νίκη – πρόκριση επί της Ρωσίας με 13 – 10 στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ο διεθνής άσος προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Είμαστε πάρα πολυ χαρούμενοι και ανακουφισμένοι μετα την επίτευξη του στόχου μας. Υπήρχε αρκετό άγχος και πίεση απο την αρχή του τουρνουά. Νομίζω φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά καταφέραμε στον πιο σημαντικό αγώνα να το ξεπεράσουμε».

«Η ομάδα αυτή έχει δείξει οτι στις δύσκολες στιγμές μπορεί να ανταπεξέλθει και αυτό μας δίνει ελπίδες για κάτι πολυ καλό στο μέλλον».

«Αυτή η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνάνε δύσκολες μέρες και ελπίζουμε να τους κάνουμε ακόμα πιο περήφανους στο μέλλον».

Την Κυριακή 21 Φλεβάρη στις 5 το απόγευμα η Εθνική αντιμετωπίζει σε ένα παιχνίδι με διαδικαστικό χαρακτήρα το Μαυροβούνιο στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.