Στο Χ/Κ της Βασιλίτσας έλαβε χώρα το πετυχημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα Π-Κ τις 26 και 27 Μαρτίου. Οι αγώνες των παιδικών κατηγοριών συνήθως έχουν ως χαρακτηριστικά τον έντονο συναγωνισμό και τις ανατροπές από αγώνισμα σε αγώνισμα. Σε μια δύσκολη και σχεδόν χαμένη περίοδο οι αθλητές και αθλήτριες μας χωρίς σημάδια αποχής έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα να κάνουν στις χιονοδρομικές πίστες, να αγωνίζονται με πάθος.

Στους Παίδες στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Νικόλαος Γιαννάκης με εξαιρετικό χρόνο στην πρώτη διαδρομή κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και ο Βασίλης Εμμανουήλ Παπακρίβος έλαβε το αργυρό μετάλλιο. Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση κατάλαβε  ο Ορέστης Ευάγγελος. Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ιωάννης Σκλατινιώτης με εξαιρετικούς χρόνους και στις δύο διαδρομές. Το ασημένιο κέρδισε, για δεύτερη φορά, ο Βασίλης Εμμανουήλ Παπακρίβος και το χάλκινο ο Βασίλης Γιαννάκης.

Στις Κορασίδες οι Μαρία Αικατερίνη Παπαστάθη και Μαρία Μούλια ήταν οι δύο αθλήτριες που πρωταγωνίστησαν αφού κέρδισαν από δύο μετάλλια σε ισάρριθμα αγωνίσματα. Στην τεχνική κατάβαση η πρώτη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο ενώ η δεύτερη το χάλκινο. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Αδαμαντία Μαρία Αντωνιάδη. Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης το χρυσό κέρδισε η Μαρία Μούλια με την Μαρία Αικατερίνη Παπαστάθη να τερματίζει στη δεύτερη θέση και να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο. Τρίτη τερμάτισε η Ρεγγίνα Ελευθέρία Καλτσογιάννη.

Στην κατηγορία των Π1 και Κ1 διεξήχθε μόνο το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης το Σάββατο 27 Μαρτίου. Στα αγόρια, ο μεγάλος νικητής ήταν Γιώργος Σπηλιώτης, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτριος Αγοραστίδης και ᾽᾽χάλκινος᾽᾽ ήταν ο Ορέστης Παπαδιώτης. Στα κοράτσια, η ᾽᾽αέρινη᾽᾽ Ουρανία Μαρίνα Ντούσκου ήταν η μεγάλη νικήτρια, με την Άρτεμη Παπαγεωργίου να καταλαμβάνει την δεύτερη θἐση και την Άννα Σμπίλη την τρίτη.