Ο Μιχάλης Φουντεδάκης ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading–Αθλητικού Ομαδικού Χορού. Οι αρχαιρεσίες έγιναν την Κυριακή 28 Μαρτίου κι έλαβαν μέρος 12 σωματεία-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας.  Ο Μιχάλης Φουντεδάκης επανεξελέγη με 11 έγκυρες ψήφους και 1 λευκό. Παράλληλα (30/3) πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της για να συσταθεί σε σώμα.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.: Πρόεδρος Μιχαήλ Φουντεδάκης, αντιπρόεδρος Σούλιος Σταύρος, γενική γραμματέας Κρητικού Ευαγγελία, ειδικός γραμματέας Αθανασιάδης Κωνσταντίνος, ταμίας Αγάθος Δημήτριος, μέλη Ανδριόπουλος Κωνσταντίνος , Τουλουμενίδου Ελένη, αναπληρωματικό μέλος: Στάθης Γεώργιος του Δημητρίου

Τακτικό μέλος για την Ολυμπιακή Επιτροπή Ζουμπούλης Ιωάννης, αναπληρωματικό μέλος για την Ολυμπιακή Επιτροπή Μιχαήλ Φουντεδάκης. Εξελεγκτική Επιτροπή: Παπαντώνη Ευαγγελή, Τσαμπούκος Αθανάσιος, Κονταξάκη Αθηνά.

Ο Μιχάλης Φουντεδάκης δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τα όλα τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου για την πολύτιμη συνεισφορά τους από την ίδρυση της Ομοσπονδίας μέχρι και σήμερα. Το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο έχει μπροστά του δύσκολο έργο, με  πρωταρχικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.  Το θετικό είναι ότι υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης για όλα τα τρέχοντα ζητήματα  και  τους νέους στόχους που έχουμε θέσει. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία υγιή συνεργασία και θετικά αποτελέσματα».

Να σημειωθεί πως το cheerleading έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024.