Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τεστ των αθλητριών της ρυθμικής γυμναστικής, το απόγευμα του Σαββάτου (10/04) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, τα προγράμματά τους παρουσίασαν η πρωταθλήτρια του ατομικού Ελένη Κελαϊδίτη, όπως επίσης η Εθνική ανσάμπλ των γυναικών, αλλά και η αντίστοιχη ομάδα ανσάμπλ των νεανίδων.
Τις προσπάθειες των αθλητριών παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Ειρήνη Αϊνδιλή, μαζί με τις πρώην συναθλήτριές της και Ολυμπιονίκες Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή.

Αντίστοιχο τεστ έγινε και στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, όπου τα προγράμματά της εκτέλεσε η δεύτερη εκπρόσωπος του ατομικού, Ιωάννα Μαγοπούλου.

Όλες οι Ελληνίδες αθλήτριες έδειξαν σε καλή κατάσταση και συνεχίζουν την προσπάθειά τους, με το βλέμμα στους προσεχείς αγωνιστικούς στόχους και φυσικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας (Βάρνα, 9-13 Ιουνίου), το οποίο θα έχει χαρακτήρα προ-Ολυμπιακού τουρνουά.

Θερμές ευχές για καλή επιτυχία στην Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία αναχωρεί την Τρίτη (13/04) για την Τασκένδη, όπου θα συμμετάσχει στο δεύτερο από τα τέσσερα προ-Ολυμπιακά παγκόσμια κύπελλα, από τις 16 έως τις 18 Απριλίου!